Internship in Faro

FaroPortugal

De eerste dingen in mijn blog zullen vooral over Faro gaan. Om mijn studies Marketing te eindigen op de Karel de Grote Hogeschool, moet ik eerst nog de nodige praktijkervaring verwerven. Dit zal ik drie maanden lang bij Dengun in Portugal doen. Dit is een bedrijf dat zich vooral bezighoudt met websites en applicaties. Om het voor mij extra interessant te maken, hebben ze mij één van de nieuwere projecten gegeven. ‘ManageCrops’, hierover zal ik jullie komende weken meer duidelijkheid over brengen. Ik ben alvast enorm benieuwd wat deze werkervaring mij zal bijbrengen en sta alvast te popelen om aan de slag te gaan! Hoe ik aan de stageplek kwam? Na hard zoeken naar allerlei bedrijven, kwam de oplossing zelf uit de lucht gevallen. Een vroegere buurman had contacten bij het bedrijf, waardoor hij mij misschien wel verder kon helpen. En jawel, na een skypegesprek met hem en mijn toekomstige supervisor Ha had ik mijn stageplek gevonden.

Het verblijf zelf werd via AirBnb geregeld, omdat het moeilijk zoeken was naar een plek waar ze voor minder dan één jaar iets verhuurden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *