Internship – Week 5

Maandag 27 Maart 2017

Weekend met mijn ouders zit er alweer op, terug tijd voor een werkweek. Deze week hield ik me vooral bezig met alles wat te maken had met ons product op de markt te lanceren. Hiervoor moest nog een echte informatieve site online komen. Daar heb ik de basis voor gelegd en die zal weldra online komen. Dit was een taak die me de hele week heeft beziggehouden. Tijdens de lunch weer naar onze vaste zaak en jawel wie kwamen we onderweg terug naar het werk tegen? De mama en de papa, tijd om hen eens een rondleiding in Dengun te geven dan.

Voorlaatste dag met mijn ouders, tijd om nog eens goed te gaan eten. Ons doel was die avond om iets te gaan eten in Almancil. In de sushizaak waar ik voordien was geweest met Ha en de rest. Maaaar, maandag is bijna alles gesloten blijkbaar. Geen Japans voor ons dus die avond. We moesten iets verder gaan zoeken voor eten. Uiteindelijk kwamen we ergens in een gezellig plekje terecht waar de gemiddelde leeftijd 60+ was. Dit was natuurlijk niet erg, zeker niet aangezien mijn lamskroon en rode wijn dik in orde was.

Dinsdag 28 Maart 2017

Een extra taak tijdens de week was weeral het generen van leads (geïnteresseerden). Maar deze keer deed ik het voornamelijk telefonisch. Dit vind ik een stuk effectiever en sneller. Het resultaat mocht er zijn, weer wat interessante meetings gepland voor eind april!

Laatste avondmaal van mijn ouders in Faro, tijd om hen toch nog hun zin te geven. Dus gingen we naar een iets lokalere sushizaak. Zelf hadden we wat moeite om te bestellen, aangezien alles in het Portugees stond en we niet al te veel ervaring hebben met sushi. De avond sloten we in stijl af bij Columbus, één van de betere cocktailbars in Faro. Ik nam een ‘smoked Tiki’, een zoete cocktail die in vuur en vlam stond. De mama iets anders zoet en de papa een pikante cocktail met tequila en pilipili. Na het afscheid ging ik maar weer met een Uber naar huis.

Donderdag 30 Maart 2017

De laatste deadlines afwerken, want komende week zit ik in Lissabon. Maar dit niet alleen natuurlijk.

Vrijdag 31 Maart 2017

Speciale dag voor mij, dinsdagavond moest ik afscheid nemen van mijn ouders. Maar nu kreeg ik alweer bezoek! Van het vriendinnetje deze keer, zij zal mij de komende twee weken gezelschap houden. Dus heb ik eens een reden om een weekje verlof te nemen. Joepie! Nadat ik haar van de vlieghaven had opgehaald en ze zich eindelijk geïnstalleerd had op mijn appartement. Was het tijd om Faro centrum en het oude gedeelte te verkennen. Een hapje van het authentieke Portugese eten en we konden er tegenaan.

IMG_20170331_174035.jpg

Dag één en ik hing er al aan vast: ik moest mee gaan shoppen in het Forum en het centrum. Weeral een nieuwe vest en T-shirt gevonden.

In de avond gingen we via Tripadvisor naar een lokaal restaurant. Was dik in orde, vanbuiten zag het er heel ouderwets Portugees uit. Maar de menukaart was iets anders: trendy eten (fried chicken burgers, allerlei leuke gerechtjes,…). Was weer een geslaagde avond.

Zaterdag 1 April

IMG_20170402_133804.jpg

Niets speciaals gepland, gewoon wat kuieren in Faro stad, WEERAL. IJsjes en gebakjes eten, veel koffietjes drinken (ik dan toch). Het was een bourgondische dag die we in de avond afsloten in een steakhouse. We kregen een stuk of 20 vleesjes. Voor de eerste keer in mijn leven kreeg ik het niet op. Teleurgesteld als ik was keerden we terug naar huis.

17522166_1604861239543844_74557549_o

Zondag 2 April

Ik had Maxime verplicht om eens te gaan sporten samen. Van lopen kwam er niet veel in huis, dus wandelden we maar naar Faro en terug (toch iets van een 12km). Daar aten we weer wat lokale specialiteiten.

IMG_20170402_201537.jpg

De avond brachten we door in Almancil, in de Italiaanse zaak waar ik al exact een week eerder met mijn ouders was geweest. Daarna moesten we de koffer nog inpakken voor ons reisje naar Lissabon. Waar we toch ook wel even mee bezig zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *