Internship – Week 7

Deze week weinig te vertellen op mijn blog. Maxime verbleef nog een weekje bij mij in Faro. Dit was niet echt voor de hand liggend aangezien ik ook nog op werk verwacht werd. De dagen hadden we ingepland als dit: naast mijn normale dagritme; om 7u00 opstaan en naar de fitness vertrekken om daarna weer vroeg op werk te kunnen zijn. Kwam Max nu rond 12u30 om mee te eten, daarna verbleef ze de rest van de dag bij mij op kantoor tot ongeveer 17u00. Zij kwam elke dag te voet naar het werk, samen gingen we ‘s avonds terug naar huis. Zij op de fiets en ik te voet.

Voor de rest van de week stond er niet echt iets speciaals gepland (buiten dan van het zonnetje te genieten). De taken die ik heb gedaan tijdens de week waren vooral het bijwerken van alle zaken waar ik de week op voorhand niet al te veel tijd voor heb gehad (interactie op social media, vertalen van Portugese zaken naar het Nederlands en enkele telefoontjes).

In de avond maakten we dan samen eten: van pasta tot zelfgemaakte fried chicken. Zondagochtend om 4u00 was het tijd om afscheid te nemen. Ze nam de Uber naar de luchthaven om terug naar koudere oorden te vertrekken. Voor mij duurt het nog anderhalf weekje voor ik ook nog eens een bezoekje in Belgiƫ breng.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *