Internship – Week 8

Maandag 17 April 2017

Eerste week terug volledig alleen aan het werk, dus volle focus. Alles deze week staat in het teken van de week die zal volgen. Kaj komt België nog eens even bezoeken. Die dagen zullen niet enkel in het teken staan van alle café’s en frituurs afgaan (waar ik overigens enorm naar uitkijk). De dagen zijn ook volgepland met afspraken bij bedrijven. Dus ik had mijn bezigheid wel met voorbereiden: opzoekwerk, telefoontjes, mailen, administratief,…

Woensdag 20 April 2017

Iets leuks voor in de toekomst, we waren hier al een tijdje over een mailing-campagne aan het praten. Maar nu wordt het binnenkort ook echt tijd om hier werk van te maken. Ik had hiervoor een meeting met Ha en Sofia (van het marketing team bij Dengun). Sofia en ik zullen binnenkort een geautomatiseerde mailing opzetten. Wat is hier automatisch aan? We kunnen het zo maken dat vanaf je een site bezoekt al in onze database belandt en of je wel degelijk onze mailtjes opent of je ze meteen al verwijderd. Om het even met een voorbeeldje uit te drukken.

Vrijdag 21 April 2017

Vandaag eens verandering van lunch, geen traditionele ‘cafetaria-stijl’ lunch. Maar eentje in het Forum. Carbonara Burger met rijst, jep je hebt het juist gehoord. Een hamburger met wat carbonara saus erover. Ik denk dat de meeste Italianen hier niet mee zullen kunnen lachen.

Zondag 23 April 2017

Pizza-party bij een collega met de nodige biertjes. Gigantische pizza’s met mini-biertjes, verschil moet er zijn peins ik? Dit tijdens een film en enkele spelletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *