Internship – Week 10

Al weer een week verder, niet meer in België maar terug aan het werk in het zonnige Portugal.

Maandag 1 Mei 2017

Deze dag was echt nodig om eens te bekomen van de avond daarvoor en de rest van het weekend. Dag van de arbeid staat dan ook letterlijk in teken van een dagje niets doen. Hier heb ik vooral wat slaap ingehaald en ‘s avonds lekker gaan eten in Sumo in Breda met de oudjes en Max. Een sushi-keten waar je een goede all-you-can-eat kan doen. Echt iets voor mij, 10 rondes sushi en we konden weer naar huis.

Dinsdag 2 Mei 2017

Rustig genieten van het laatste dagje België… die dag echt weer niet veel gedaan buiten een lunch in een gezellige zaak in Wuustwezel (Zus & Zo). Had een beetje te veel Tabasco in de spaghetti gedaan want het zweet brak mij uit. Desondanks lekker gegeten.

Woensdag 3 Mei 2017

Om 8u30 vertrekken naar Eindhoven, weer het vliegtuig op naar Faro en dus afscheid nemen van de ouders voor weer een maand. Het vliegen verliep vlekkeloos… Ik kwam om 13u00 aan dus had ik nog tijd om een beetje van mijn dag te genieten (dacht ik). Een halfuurtje nadat ik geland was bracht ik de fitness nog eens een bezoekje om de frietjes en pintjes van het afgelopen weekend er af te werken. Maar nadat ik daar een uurtje mij stevig had uitgeleefd en me terug op mijn bed legde was ik vertrokken. Het weinig slapen de voorbije dagen had toch even zijn klopje gekregen.

Donderdag 4 Mei 2017

Eerste echte werkdag van de week, zien dat ik alle zaken dat de bedrijven de week voordien hadden verteld op een rijtje kon zetten. Dit ook even overleggen met de collega’s hier om te zien wat de mogelijkheden zijn en wat ze er juist van vinden. Donderdag en vrijdag stonden bij mij in het teken van alles nog eens echt duidelijk en overzichtelijk te maken: wat er specifiek van mij verwacht wordt komende weken.

Zaterdag 6 Mei 2017

Het weekend was ook weer tamelijk rustig. Looptochtje in het park, kwestie van de conditie stevig op peil te houden. Lezen, lezen, lezen. Van het zonnetje genieten en af en toe nog eens iets voor school in orde brengen of een beetje werken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *