Internship – Week 11

Kaj Vermeiren is cool

Maandag 8 Mei 2017

Eerste echte volledige week terug aan het werk, tijd om er terug volledig in te vliegen. Met volle focus en een goed zicht op wat er moet gebeuren. De komende, resterende weken staan vooral in het teken van enkele potentiële klanten. Wij willen hen maatwerk leveren en een goede service. Daarvoor moeten we zeker goed tussen België en Portugal communiceren zodat dit in de toekomst goed verloopt. De andere taak deze week is voor mij het afwerken van onze website die binnenkort hier (www.managecrop.com) zal verschijnen.

De website is iets dat ik nooit echt heb gedaan, we hebben een basis aangeleerd op school hoe dit in elkaar zit maar dat is ook alles. Nu ben ik verantwoordelijk voor het geheel: design van de website, content (de teksten), de beste plaatsen zoeken voor alle knoppen waar je op kan klikken,… Toch een stevig karweitje, maar je kunt hier veel uit leren.

Woensdag 10 Mei 2017

IMG_20170510_205657

Woensdag, dat betekend dat het weer tijd is voor een wedstrijdje voetbal. Deze keer was het een speciaal wedstrijdje. Met het vertrekken naar het veld, begon het enorm hard te regenen. Dus met enige twijfel of er wel mensen aanwezig zouden zijn arriveerden we daar eindelijk. En jawel, iedereen was er. Na 5 minuutjes geschuild te hebben, was het tijd om er volledig voor te gaan op een kletsnat veld. Na 3 goals gescoord te hebben op zijn Ronaldo’s / Zidane’s kon ik afgepeigerd in bed gaan liggen. Als enkele van mijn lezers scouts kennen, mag je ze altijd sturen. Misschien is er dan toch een voetbalcarrière aan mij voorbijgegaan.

Donderdag 11 Mei 2017

Vandaag weer een samenwerking voor de boeg met Sofia en Milene van het marketingteam. Dit om een heel geautomatiseerd project te lanceren voor onze email-campagne. Ingewikkeld om te leren, dus met drie samenwerken is hier zeker een meerwaarde voor. Vanaf dat mensen zich aanmelden op onze nieuwsbrief, kunnen we tal van handelingen van de mensen zien. Openen of verwijderen ze onze mails? Openen ze onze website? Doen ze andere zaken in de mails? Tal van vragen die we zo opgelost proberen te krijgen.

Zaterdag 13 Mei 2017

Rustig dagje voor de boeg, in de morgen nog snel even gaan lopen om wat kleur op te doen en te genieten van het zonnetje. Voor de rest gewoon wat rusten. In de avond was er dan weer een etentje geregeld met enkele mensen van werk en hun vriendinnetjes (Kaj het vijfde wiel aan de wagen weer, oeps). We gingen naar een Mexicaans restaurant in Olhao. Ik wist zelfs niet van het bestaan van dat dorp af. Misschien maar beter ook, want het stonk daar overal naar vis. ‘It smelled fishy ;)’. Voor de rest was het er wel gezellig.

IMG_20170513_205128

In het restaurant koos ik voor één van de pikantere gerechtjes (foto tamelijk mislukt), kwestie van mijn leven wat pittiger te maken. Buritto met goed wat chili ertussen. Het smaakte mij echt, jammer genoeg was het niet zo pikant als ik gehoopt had. Ik was van plan om de draak in mij naar boven te brengen en goed wat vuur te spuwen.We sloten ons gerecht af met de bijhorende tequila’s van het huis. Eikeba

De avond verliep niet echt al te rustig, de populairste voetbalclub Benfica won die avond de Portugese competitie. Iedereen dus hevig toeterend door de straten aan het rijden met de auto en het merendeel van de bevolking dronken (leek net op een avondje in den Dolf). We besloten dus naar André thuis te rijden, waar we ‘rustig’ naar het Eurovisie keken. Won Portugal dat ook nog! Portugal stond op zijn hoofd. Nadat de boys en girls bekomen waren keken we nog een filmpje voor we weer naar huis vertrokken.

Zondag 14 Mei 2017

sdfqsfdqs

Die dag heb ik niet veel kunnen doen buiten mijn valiezen te pakken. Nope, ik vertrek nog niet naar huis ‘bijlange niet’. Ik ging die avond verhuizen naar een andere locatie, omdat mijn verblijf andere gasten kreeg. Voor mij geen probleem, aangezien de nieuwe locatie op een minuutje van mijn werk af was. Mijn kamer is wel wat kleiner en ouderwetser, maar het enige dat ik nodig heb is een kast en een bed. Voor de komende 4 weken overleef ik het hier nog wel.

Komende week weer goede vooruitzichten, 30° graden aaaaaaaaaaaaaaall week.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *