Internship – Week 13

Portugese specialiteiten kaj vermeiren

22 Mei 2017

De week begon met het testen van onze email-campagne, iedereen van Dengun moest meermaals zijn gegevens invoeren om mee te doen. Ze kregen dan tal van mails binnen waaruit we onze resultaten konden opmaken. Het is bijna klaar voor gebruik!

26 Mei 2017

Eindelijk tijd om de website te lanceren! www.managecrop.com is een feit.. Dat is al minstens één ‘last’ van mijn schouders en al iets visueel waar ik na mijn stage op kan terugkijken.

Een site hoeft dat lang te duren voordat het online kan? Uiteraard, de tijd dat je gewoon wat tekstjes online kon zwieren is al lang voorbij. De lay-out van de website is belangrijk, de content moet correct en volledig zijn, alles moet zo eenvoudig mogelijk gemaakt worden en zoveeeeel meer andere zaken..

27 Mei 2017

Rustig zaterdagje, ‘s morgens wandelingetje richting stad voor wat croissantjes op te halen en een espresso. Het weekend altijd goed inzetten. De rest van de dag besteedde ik vooral met te gaan winkelen in het Forum, inkopen eten en nog wat kleding! De rest bestond voornamelijk uit films kijken! Waar is de tijd dat ik op zaterdag het bed niet uit kon door een kater? Hoho

28 Mei 2017

Rustig dagje voor de boeg, films en series kijken en bezoekje aan Forum weeral. Naar het Forum vertrok ik met de fiets, tot toen ik er bijna was mijn band ontplofte. Naast mijn inkopen was het dus ook eens tijd om een nieuwe binnenband aan te schaffen. Als het beest dat ik ben nam ik mijn fiets op de schouder de 2km naar mijn huis mee om op te lappen. Jawel deze stoere man-kerel heeft geen problemen met het doe-het-zelf-werk.

IMG_20170528_145906

Na mijn doe-het-zelf-werk was het tijd voor een volgend filmpje. Ik moest nog even wachten voor ik mijn avondeten kreeg. Ik had namelijk met een paar collega’s afgesproken (zij eten hier blijkbaar altijd laat). Om 20u00 pikte André mij op om wat lokale specialiteiten uit te proberen.

Voorgerechtje: slakken! Jawel, iets waar ik van had verwacht het nooit te moeten eten kwam eindelijk aan de beurt. Best okee nog..

IMG_20170528_203443

Hoofdgerecht: franceschina, twee boterhammen met daartussen ham, chorizo, rundsvlees. Daarboven goed wat kaas en een eitje. Dit geheel badend in een pikant sausje op basis van verschillende soorten alcoholische dranken zoals bijvoorbeeld Porto. Top! Lekker voor één keer maar waarschijnlijk niet voor elke week.

IMG_20170528_205829.jpg

De avond en dus ook het weekend sloten we af op het strand, met een ijsje. Weer een gezellig avondje achter de rug in mijn voorlaatste weekend in Faro! Binnenkort ben ik weer terug in België..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *