Internship – Week 14

kaj vermeiren strand

Maandag 29 Mei 2017

Voorlaatste week dus nog veel zaken af te werken, het belangrijkste in de laatste weken is het ervoor zorgen dat alles afgewerkt is tegen 9 juni.

Woensdag 31 Mei 2017

In de avond mijn wekelijkse voetbalwedstrijdje / work-out met de collega’s. Het competitiebeest in mij kan niet echt tegen zijn verlies. Dus de fanatiekeling als ik ben liep ik heel het veld weer een aantal keer af. Alles ging redelijk goed tot ik ten val kwam. Knie open en zelfs enkele brandwonden op mijn arm dankzij de wrijving toen ik op de grond terechtkwam. De match moest ik dus vroegtijdig beëindigen, hoeeeeraa goed gedaan Kaj!

Zaterdag 3 Juni 2017

Weer goed weer verwacht dit weekend, mijn laatste kans om een kleurtje te krijgen voor ik naar België vertrek! Ik besloot rond te vragen of er iemand mee naar het strand ging maar weinig reactie, niemand had echt veel zin. Ik besloot dan maar zelf de fiets te nemen en een halfuurtje richting strand te fietsen. Dan heb ik mijn dagelijkse beweging ook weer gehad.

kaj vermeiren strand

Op het strand besteedde ik ongeveer twee uurtjes, ik heb nogal veel moeite met niets doen dus gewoon op een strand liggen is niet echt mijn ding. Ik fietste al weer naar huis, ik was ongeveer 20 minuten onderweg vooraleer ik van Joao een berichtje kreeg of ik binnen een uurtje mee naar het strand wilde. Jawel naar hetzelfde strand waar ik net vandaan kwam. Ik zeg niet vaak nee, dus parkeerde ik mijn fiets terug thuis weg en ging terug richting strand met de auto deze keer. Daar voetbalden we wat met André en zijn vriendin Mickaela. Dit was een beetje de mentale voorbereiding op de finale van de Champions League die die avond plaatsvond op de tv.

We keken de match bij André thuis met een afhaalpizza en de nodige biertjes, iedereen stemde voor Real Madrid (Cristiano Ronaldo). Enkel ik stemde voor Juventus, wat al sinds geruime tijd mijn favoriete team is. Real was de duidelijke favoriet en ze lieten ook blijken waarom nadat de eerste goal al tamelijk snel viel. De hoop was nog niet verloren toen Mandzukic van Juventus een absolute wereldgoal maakte! WOW. Daarna ging het enkel bergaf waardoor ik mijn verlies maar moest toegeven.

kaj vermeiren juventus

Zondag 4 Juni 2017

IMG-20170604-WA0005

Vandaag weer een nieuwe kans op een kleurtje, we gingen naar Aquashow. Een waterpretpark voor jong en oud. Met mijn zalmroze torso van de dag voordien gingen we elke glijbaan af. Ik herhaal André en ik, er zat namelijk een hogere glijbaan bij waar de rest niet in mee durfde (de mietjes). Daarna gingen we nog even verder naar een strand om een paar biertjes te drinken.

IMG_20170604_182959.jpg

Geslaagd dagje die we afsloten met een hapje eten in WAX-restobar aan het strand gevolgd door een filmpje bij André thuis. Een thriller/horror waar ik die nacht toch enige moeite mee had om in slaap te vallen.

IMG_20170604_203123

UP NEXT: Laatste weekje werken vooraleer mijn terugkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *