Internship – Week 15 / Finale

Beter laat dan nooit, drie weken vertraging. Maar mijn terugkomst naar België was al wat hectisch en bestond vooral uit rusten en werken!

Maandag 5 Juni 2017

Laatste dagen, dus laatste dagen om alles af te ronden!

Vrijdag 9 Juni 2017

Laatste volledige dag op het werk en verblijf in Faro, dat moest gevierd worden. Maar daarvoor moest er nog eventjes doorgewerkt worden. Alles afronden zodat ze hier zeker verder kunnen met de informatie die ik de voorbije 3,5 maanden tijdens men stage heb vergaard. Samenvattingen maken, laatste overleg met collega’s,… zal hier allemaal in orde komen! Mocht dat niet lukken ben ik altijd bereikbaar.

Speciale lunch georganiseerd voor een 30-tal gewillige collega’s, een all-you-can-eat sushi buffet. Daar moet je weinig mensen voor overtuigen om ze meteen mee te krijgen. We aten ons buikje vol met een 5-tal borden (onderlinge competitie om ter meeste borden opeten). Na de lunch werd er besloten dat er meer afscheidslunches mogen komen, ik zal dus wat vaker op en af vliegen voor een dagje…

19213069_1218824178228614_205030731_o

Op het einde van de dag was het dan weer tijd om in een kleinere kring iets te drinken op een rooftopbar in centrum Faro. Als ik mijn zwembroek bij had had ik zeker in het zwembad daar gesprongen. Maar heb het hier maar bij wat cocktails en biertjes gehouden! Dit ging gepaard met het blijkbaar nodige interview door Ha, hoe mijn stage is verlopen en op welke vlakken Dengun nog zou kunnen beteren. Daarna gingen we met een nog kleiner deel verder naar een typisch Portugees restaurant waar je het betere stierenvlees kon eten. Een lekkere biefstuk met een fles rode wijn. Die Portugezen weten wat genieten is..

19213044_1218824184895280_1655443756_o

Afsluiten deden we in een afgelegen en verstopte ‘artiestenbar’, met de alternatievelingen / Hipsters die hier rondliepen. Ik had nog verschillende lokale sterke dranken niet uitgeprobeerd. Dus dachten ze dat het een goed idee was om dit allemaal op één avond te doen. Laatste kans, dus zei ik maar ja tegen alles..

Een leuk afscheid van de mensen die ik voorbije maanden beter heb leren kennen en die mij hier uitstekend hebben ontvangen. Ik voelde mij hier al heel snel thuis. Het waren allemaal topkerels hier!

Zaterdag 10 Juni

Terug naar Belgenland, ik moest om 4u00 vertrekken naar de luchthaven dus besloot om gewoon niet te slapen. Poging waard toch? Zeker met de schrik te laat wakker te worden door de alcoholische drankjes ; ) Opzet geslaagd want om 10u30 stond ik toch maar weer in Eindhoven.

Ik had het vriendinnetje verteld dat ik pas maandag terugkwam om haar te verrassen, dat was ook even in het water gevallen toen ze niet thuis bleek te zijn.. Uiteindelijk was ze nog wel min of meer blij om mij terug te zien..

De avond sloot ik af met pintjes te pakken in JH de Raap en alle oude bekenden nog eens terug te zien!

Eén van de volgende weken zal er een samenvatting komen hoe ik mijn stage heb ervaren en wat voor mij de pijnpuntjes waren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *